2009-12-13

Hemma igen.

På fredag åkte jag Sören och Hundarna till Stockholm. Jag hade jobbat natt och sov lite i bilen. Vi kom till Solna så kokade bilen. Tur att Sören var med, elfläktarna till kylaren fungerade inte. Sören kuskade runt med Taxi och fick tag på en ny kontakt som visade sig vara fel. Magnus fick göra en utryckning och köpa en annan men han var ju på andra sidan stan. Vi väntade tills vi trodde att köerna hade släppt så åkte vi en bit till. Så länge det rullade på så kyldes motorn och det gick bra, men det vart stopp igen så vi fick åka av och vänta igen. Kom på att vi kunde ta en bakväg så vi kom äntligen fram. Sören och Magnus bytte kontakten sen åkte och dom köpte Pizza som vi åt på hotellrummet.

Utställningen gick ju Toppenbra. Cibel kommer med i nästa nummer av Hundsport Jättekul. Lite inköp vart det ju också, hundgodis, tuggisar, schampo och en fäll.
Släktträff på parkeringen han vi med. Det var Quai och Blaze från Hildes första och andra kull båda med Yoba som mamma och så Blazes valpar Olle och Cibel. Det är så kul att se Holländarhopp och pirruetter och Olle vart liten valp när han träffade mamma Blaze.

Jag tror att hundarna tycker att det är skönt att vara hemma igen. Det gör vi tvåbenta med.

Trött och nöjd / Yvonne

1 kommentar:

Hilde sa...

Det var jättekul att få träffa er alla igen tycker jag med :)
Skönt att resan hem blev lite mer "fartfylld" än lusåkandet i 08-området ;)
Kramar från Hilde